• Vi afsender dagligt med fragt fra kun 29,- Gratis fragt +499,-
  • Hurtig og sikker betaling med MobilePay og Viabill
  • Fremragende på Trustpilot og kun EU godkendte produkter

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Skinpop.dk ApS

CVR-nr: 41436778

Hedeskovvej 6

8410 Rønde 

Danmark

hej@skinpop.dk

42660860.

 

Copyright og ophavsret

Alle rettigheder forbeholdes Skinpop.dk ApS ©️ 2021.

Skinpop og dets navn, logoer, videoer, lyd samt illustrationer er registrerede varemærker i Danmark. De er beskyttet af ophavsretten med mindre andet er angivet. 

Al indhold på denne hjemmeside, herunder alle tekster, billeder, grafik, lyd- og videofiler, tilhører Skinpop.dk ApS.

Det er ikke tilladt at kopiere, videregive eller genudgive noget materiale eller nogen software eller andet, der findes til på denne hjemmeside til nogen form for private, kommercielle eller offentlige formål uden forudgående skriftligt samtykke fra Skinpop.dk ApS.

Vi understreger at enhver form for krænkelse af Skinpops copyright eller brud på ophavsretten vil resultere i et strafferetligt søgsmål.

Denne side er overvåget af ulovligkopiering.dk

 

Betaling

Vi modtager betaling med:

-Mobilepay Checkout

-VISA-Dankort

-VISA

-Mastercard

-Applepay

-Googlepay

-Viabill.

Du kan handle trygt hos os, da vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. SSL er den højest mulige standard for kryptering og sikkerhed ved betaling med kreditkort på internettet og det betyder, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe dine personlige oplysninger.

Bemærk at beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Alle beløb er angivet i DKK Danske kroner og er inklusiv moms. 

Efter betalingen er gennemført vil du modtage en elektronisk bekræftelse på dit køb via den angivne email. Der medsendes ikke en fysisk faktura kopi af hensynet til miljøet, da vi forsøger at minimere vores papirforbrug.

Når dine varer er afsendt vil du modtage en bekræftelse herpå via email, hvor Track og Trace nummeret til det valgte fragtfirma er påført, så du nemt kan følge pakkens vej til dig. 

 

Priser

Hos skinpop.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser og forbeholder retten til enhver tid at ændre i priserne uden forudgående samtykke eller varsel. Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer samt fejl på hjemmesiden.

Der deles flere gange om året rabatkoder på Facebook og Instagram. Disse koder er aktive i en uge (7 kalender dage), hvorefter de gøres inaktive. 

 

Evil Eye slik

Vi medsender et stykke gratis evil eye eller skinpop hjerte slik som indeholder følgende ingredienser:

Sukker, glukosesirup, citronsyre, naturlig aroma, farvestof spirulina (E153).
 

Fragt

Skinpop.dk ApS tilstræber at afsende modtagne ordrer inden kl 08.00 samme dag.

Ordrer der er modtaget efter kl 08.00 afsendes næstfølgende hverdag.

Der indleveres til forsendelse med GLS, Postnord eller Bring via en pakkeshop alle ugens dage undtagen første Januar, første juledag og anden juledag.

Leveringstiden afhænger af det valgte fragtfirma, men den er typisk 1-4 hverdage efter bestillingen er modtaget men vi gør opmærksom på at der kan opstå forsinkelser, som vi ikke er ansvarlige for. 

Vi sender til registrerede postaddresser i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. 

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

 

Flytning af pakker

OBS! Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. 

Vi anbefaler at du tilføjer Skinpop.dk og dit valgte fragtfirma som kontakt i emails og på din telefon, så du ikke går glip af vigtige informationer omkring udlevering af din pakke, da det altid er købers ansvar at afhente leveringen i tide

Hvis du har en Iphone skal du være opmærksom på, at de ved en af de seneste opdateringer har ændret filter funktionen i beskeder, så nogle beskeder automatisk bliver sorteret fra som spam. 

Hvis du har brug for assistance, så kontakt da kundeservice på hej@skinpop.dk

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Bemærk dog venligst at udsalgsprodukter med en kortere holdbarhedsdato ikke tages retur. 
Alle varer leveres plomberet og forseglede af hensyn til hygiejne og sundhedsbeskyttelse. Brydes plomberingen efter levering bortfalder fortrydelsesretten, da varen herefter er uegnet til gensalg af hensyn til hygiejne og smitterisiko.  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb via mail hej@skinpop.dk

I mailen skal du gøre det tydeligt at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.  
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Ønsker du at sende varen retur til os bedes den sendes til:

 

Skinpop.dk ApS

Hedeskovvej 6

8410 Rønde

DK

 

Returnering

Du skal som køber afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering via omdeling og vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav eller til pakkeshop. Hvis dette alligevel sker sendes pakken retur til afsender hvorefter køber på ny skal sende den igen med omdeling.

Alle afgifter forbundet hermed skal afholdes af afsender (køber). 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er i original emballage i samme stand som ved leveringstidspunktet det vil sige ubrugt og med intakt plombering samt pakket forsvarligt ind. Du skal desuden vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Ønsker du at købe en returlabel via os koster denne 43,-.

Bemærk venligst at datovarer med kort holdbarhedsdato i vores tilbudskategori ikke kan retuneres eller refunderes.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens, art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Hvis varen er åbnet og plomberingen er brudt betragtes varen som værende brugt.

Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtage tidspunktet- af returneringen. Hvis den original emballage mangler, fører det til værdiforringelse af varen. For at modtage hele beløbet må du altså ikke tage den i brug.

Bemærk: Fragtomkostninger returneres ikke. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Når du handler hos Skinpop.dk ApS som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig og original emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Skinpop.dk ApS

Hedeskovvej 6

8410 Rønde

DK

Vi gør igen opmærksom på, at vi kun modtager pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til postboks, pakkeshop eller lignende.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi sælger eller videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart og overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Når du bestiller varer til levering vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og email blive udleveret til det valgte fragtfirma (GLS, Postnord eller Bring). Disse oplysninger er nødvendige for at få leveret dine varer. 
 
Personoplysningerne registreres hos Skinpop.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige er www.skinpop.dk ApS.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hej@skinpop.dk

Hvis du ikke ønsker af oplyse de persondata, som er påkrævet for at kunne gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke kunne handle på vores hjemmeside. 

 

Klage adgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via email hej@skinpop.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2

8800 Viborg

 

Du kan læse mere på www.forbrug.dk omkring dine rettigheder.


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - ec.europa.eu/odr


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.06.2021. 

 

Trustpilot