• Vi afsender dagligt med fragt fra kun 29,- Gratis fragt +499,-
  • Hurtig og sikker betaling med MobilePay og Viabill
  • Fremragende på Trustpilot og kun EU godkendte produkter

Hvorfor vælge Skinpop og K-Beauty?

Der findes utroligt mange forskellige skønheds brands fra hele verden, så hvorfor vælge K-Beauty brands og hvad er det egentligt der gør dem specielle? Dette vil vi forklare dig her, så du er godt klædt på til at starte din nye hudpleje rutine.

Hvis man ser på teknologien og ingredienserne anvendt indenfor K-Beauty, så er de kendt for at være mere avancerede end vi typisk er vant til i Danmark. Måske har du allerede prøvet nogle af de alleremest populære produkter såsom en sheetmaske, BB creme eller cushion og mærket forskellen? 

De koreanske brands har især i de seneste år konkurreret meget indbyrdes om at have de bedste produkter med de mest innovative ingredienser. Den skarpe konkurrence tvinger producenterne til konstant at innovere og være på forkant med tidens tendenser og hudpleje trends - det kommer jo i sidste ende jer som forbrugere til gode. Sammenlignet med hudpleje brands fra Europa, er de ca 12 år længere fremme, rent produkt teknisk og har en stor viden indenfor feltet. 

Hvor man her i vesten fokuserer mest på problem-behandling af huden, har de koreanske brands en mere holistisk filosofi, hvor målet er at opnå en hud der konstant er i balance og derved forebygge hud problemerne inden de opstår.

Vores udvalgte produkter her på Skinpop har derfor det til fælles, at de udover at tilføre fugt og pleje, også arbejder med specifikke virksomme ingredienser, som netop aktivt arbejder på at opnå denne balance i huden, uanset hvilke hudproblemer man oplever, om det er rødme, tørhed, uren hud eller pigmentpletter. Vi tror på at koreansk hudpleje er for alle uanset køn, alder og etnicitet og denne inkluderende tilgang er blot en af den mange grunde til at det er blevet så populært verden over.

Den koreanske hudpleje filosofi er bygget op omkring 10 forskellige steps (trin) og du kan selvfølgelig selv sammensætte dit helt personlige hudplejeprogram, der passer til dig og din huds unikke behov. Du behøver ikke at begynde med alle 10 trin på een gang, men kan sagtens udbygge det med tiden, som det nu passer ind i din hverdag og økonomi.

Det vigtigste er, at følge rækkefølgen, for at sikre at produkterne absorberes korrekt og har den største effekt. 

Vi har her på Skinpop nøje udvalgt de bedste og mest populære produkter fra de brands vi selv elsker og bruger hver dag. Så uanset om din hudtype er fedtet, tør, følsom, normal eller en kombination af flere typer, vil du kunne finde de helt rigtige produkter for dig. Vi har også et stort udvalg af både parfume fri og veganske produkter, som har fået deres egne kategorier, så de er nemme at finde. 

Vi forhandler selvfølgelig kun originale og ægte produkter, som har den lovpligtige CPNP godkendelse for salg i EU og aldrig billige kopier, efterligninger eller parallelimporterede produkter fra for eksempel Kina, Hongkong eller Taiwan. Skinpop er lig med høj kvalitet og sikkerhed du kan stole på og dette er vi meget stolte af. Vi kalder dette unikke koncept for koreansk hudpleje med et skandinavisk twist, da hudpleje er en tillidssag.

For din sikkerhed og for at sikre optimal hygiejne plomberer vi selvfølgelig hvert produkt, hvis dette ikke allerede er gjort fra producentens side. Dette er din garanti for en frisk og uåbnet vare.

Trustpilot