• Vi afsender dagligt med fragt fra kun 29,- Gratis fragt +499,-
  • Hurtig og sikker betaling med MobilePay og Viabill
  • Fremragende på Trustpilot og kun CPNP godkendte produkter

Læs om hvorfor K-Beauty blev min huds redning

Hvem står bag Skinpop?

Hej og mange tak fordi du er nysgerrig på hvem skinpop egentlig er. Mit navn er Henriette og jeg er uddannet sygeplejerske i 2006 og har siden siden 2007 arbejdet med hud og skønhed i både ind- og udland. 

 

Første gang jeg selv havde et K-beauty produkt i hånden var i sensommeren 2009. Jeg havde rykket teltpælene op og var flyttet til Dubai hvor jeg desperat forsøgte at finde en solcreme som kunne beskytte min fine lyse skandinaviske hud mod solens stærke og skadelige stråler.

De første måneder var jeg alle de kendte mærker igennem, men produkterne var enten for klistrede og tunge eller fik min akne og Rosacea til at slå ud.

Jeg havde næsten opgivet at finde den rigtige solcreme og var klar til at acceptere min fedtede hvide skæbne, da jeg en dag kom tilfældigt forbi en ny butik i et indkøbscenter. De solgte alverdens sjove og farverige produkter fra Sydkorea - jeg tog chancen og fik en pose fyldt med produkter under armen.

Resultatet? Min hud har aldrig været pænere - jeg var solgt! 

 

Slut med tykke, klistrede solcremer og ansigtsrens der udtørrer - men i stedet milde, effektive og innovative produkter, som kan mikses og matches på kryds og tværs.

Min nye passion 

Efter jeg flyttede hjem til Danmark i 2018, er det blevet min mission og ikke mindst passion, at kunne tilbyde dig mine egne K-Beauty favorit brands, så du også kan få “poppin’ skin” - selvfølgelig til en skarp pris! 

 

Jeg byder dig hjertelig velkommen i vores farverige K-Beauty univers og håber du får en sjov shopping oplevelse.

Portræt Henriette Skinpop.dk

Trustpilot